keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Rakkaat tosisuomalaiset ja ihmisoikeuksien perään poraajat - Nyt on arvovalintojen aika Timo Soini presidentiksi ateistien ja KGB-ja ruplarahoitustaustan omaavien ehdokkaiden kuten lipponen paavo ja paavo väyrysen sijaan

Rakkaat tosisuomalaiset ja ihmisoikeuksien perään poraajat 


Nyt on arvovalintojen aika Timo Soini presidentiksi ateistien ja KGB-ja ruplarahoitustaustan omaavien ehdokkaiden kuten lipponen paavo ja paavo väyrysen sijaan

Muistakaamme vielä laajemmin että "puolusta kristittyjä" defend christians all over the world. 

Uskonnoista pitänee voida keskustella ilman jihadistien uhkailuja? Tai heidän edustajiensa ammattikiihottujien syytteitä? 

http://kielletytsivut.blogspot.com syytä muistaa islamin todelliset vaino-ongelmat kristityille

Joten jos Egyptin vanhimman uskonnon koptien määrä on levottomuuksien jälkeen vähentynyt 50% niin eikö silloin ole selkeä näyttö missä mennään?  Joten johtopäätöksenä katolilaisten ja luterilaisten allianssi uskonsotien sijaan =  Timo Soini presidentiksi .. ja taikauskonnoille seis komento!

Islam- ja maahanmuuttokriitikko, kulttuurihistorioitsija tässä ajassa
http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com
Seppo Lehto Tampere

PS: Suomi suomalaisille on kestävää kehitystä eikä kamelitarhojen rakentaminen  islamistisista maista tulleille Norjan tapaan
-------------------------------------------------
Puolustus- ja turvallisuuspolitiikasta kehoitan jokaista ihmistä menemään itseensä pohtimaan että: Mikä kansakunta on houkutteleva kiristykselle ja alistukselle sekä mikä ei?

1) Puolustuksensa alas ajava kukkahattutätien ja kesän kukkaniityistä haaveileva kasankunta aseinaan maitotölkit ja kukkien tukikepit ( Nykyisen armeijan kalusto ja varuskunnat monasti neuvostoaikaisine kalustoineen )
2) Ilmavoimat ja armeija joka ei haaskaa voimavarojaan ja yhteisiä varantoja tuhoten käyttökelpoista kalustoa, vaan uudistaa harkiten ja tekee hankinnat Natojäsenyyden tuomana huoltovarmuutena silloin kun haluaa ja nojaten Naton 5:n artiklan ydinpeloteuhkaan, kuten tekee suurin osa EU-maista, eritoten nämä entiset Varsovan liitonkin maat, joilla on tällä hetkellä enempi ja parempaa, sekä edullisemmin hankittua Natokalustoa kuin Suomella.


Seppo Lehto sotahistorioitsija ja kulttuurihistorioitsija
Pro Nato-jäsenyys Suomelle


PS ;) -Mustaa mutta niin kipeää huumoria:


Mikäli olisi vuonna 1939 ollut Nato missä USA ja Saksa samalla puolen emme olisi kokeneet aluemenetyksiä, emmekä tätä aluemiehitystemme kiusaa sekä edelleen rosvomaan miehityksessä olemista edelleen ulosmitattavine ns. "lähialueyhteistyömäärärahoineen" miehittäjällemme Moskovan oblastille

----------------------------

Illanpäätteeksi täydennystiedote:

Olisi hyvä saada selville presidenttiehdokkailta selkeä juu / ei seuraavaan. 10-uutisissa karvan epäselväksi jäi joidenkin saivartelu aiheesta.

Kantaa kysyn: EU:n ja Suomen pitää tukea Naton täysimittaista yhteistyötä Israelin kanssa Iranin kyykyttämiseksi kunnolla ;)? Lähettäisitkö suomalaiset ammattisotilaat harjoittelemaan alueelle samoin kuin somalimerirosvojahdissa;)?

Itse kannatan ko. operaatiota Iranin kurkuttamiseksi ;)


-------

Olkaa hyvä ;) Timo Soini presidentiksi 2012 Klikatkaa oheista linkkiä niin aukeavat järjestyksessä http://www.youtube.com/user/TimoSoiniPressaksi Tampereella 9.1.2012 tunnin kooste 9:nä videona
---------------------------------------
Palaute: soini.presidentiksi@gmail.com
---

http://timo-soini-presidentiksi-2012.blogspot.com

-------------------------------------

2 kommenttia:

Talonmiespalvelu pihatyöt kattolumien pudotus kattorannien puhdistukset Tampere Pirkanmaa kirjoitti...

Niinistö kieltäytyi ottamasta aluepalautuksia esiin paskoen kuin hieho pellolle kgb-ehdokkaiden tapaan. Soini ainoa joka lupasi tv:ssä asiaa lähestyä Tärkeät asiat saavat vähempi huomiota kuin koiranpaska hangessa http://mokkitalkkari-suomi.blogspot.com tarkemmin tuossa ;)

Talonmiespalvelu pihatyöt kattolumien pudotus kattorannien puhdistukset Tampere Pirkanmaa kirjoitti...

Niinistö kieltäytyi ottamasta aluepalautuksia esiin paskoen kuin hieho pellolle kgb-ehdokkaiden tapaan. Soini ainoa joka lupasi tv:ssä asiaa lähestyä Tärkeät asiat saavat vähempi huomiota kuin koiranpaska hangessa http://mokkitalkkari-suomi.blogspot.com tarkemmin tuossa ;)